Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Bul. AVNOJ br 32 - 2/3

Стан во Скопје, Аеродром

87,000 eur
897 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 24.02.2018 12:02

Контакт: Miroslav

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,000 eur
17 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 24.02.2018 00:49

Контакт: SONJA

Продажба

EKSLUZIVNA PONUDA

Стан во Скопје, Центар

1,150 eur
16 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 20:29

Контакт: Ljupco

Продажба

Ристо Гидалов 3

Куќa / Вила во Струмица,

105,000 eur
636 eur/m2

Површина: 165m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 13:30

Контакт: Kire i Zivko

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

1,200 eur
17 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 24.02.2018 00:45

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

38,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:25

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.02.2018 16:18

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

81,000 eur
964 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:23

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

81,000 eur
964 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 24.02.2018 00:45

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Хром

64,000 eur
865 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:28

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Хром

32,100 eur
868 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 16:37

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Хром

41,600 eur
867 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:28

Контакт: SONJA

Продажба

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Влае

45,000 eur
776 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:48

Контакт: AGENCIJA VILA

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.