Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Plac vo Sopiste

Плац во Скопје, Сопиште

20,000 eur
29 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 252-188

Објавен на: 27.11.2017 00:30

Контакт: Sonja

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон:

Објавен на: 27.11.2017 13:44

Контакт: Abc Dom

Продажба

SELO RASHTAK

Плац во Скопје, Останато

10 eur
0 eur/m2

Површина: 1260m2

Телефон: 076 240-595

Објавен на: 27.11.2017 13:46

Контакт: VLADIMIR ZAHARIEV

Продажба

Plac vo Sopiste

Стан во Скопје, Сопиште

20,000 eur
29 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон: 071 252-188

Објавен на: 28.11.2017 12:37

Контакт: Соња

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.11.2017 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

33,000 eur
846 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 29.11.2017 13:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

52,000 eur
1,083 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 11:16

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

62,000 eur
925 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 12:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.