Продажба

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Продажба

Se prodava Plac evtino

Плац во Скопје, Сопиште

1 eur
0 eur/m2

Површина: 160m2

Телефон: 078 277-937

Објавен на: 31.01.2018 23:17

Контакт: spase.

Продажба

KUKA VO GJORCE PETROV

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.12.2017 14:18

Контакт: snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.11.2017 09:02

Контакт: Snezana

Продажба

PRODAVAM ILI MENUVAM

Стан во Охрид,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 19:51

Контакт: maja

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

1 eur
0 eur/m2

Површина: 360m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Кисела вода

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 13:58

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталице 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 21.12.2017 12:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 13:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1358m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 14:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 377m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 16:41

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 14:40

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.02.2018 10:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.12.2017 11:32

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 11:35

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.