Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

180,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 12:31

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

72,000 eur
72,000 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 11:25

Контакт: Snezana

Продажба

Prodavam plac vo Indzikovo

Плац во Скопје, Гази баба

45 eur
0 eur/m2

Површина: 1028m2

Телефон: 02 244-3842

Објавен на: 15.02.2018 11:00

Контакт: Lazo Spasovski

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

40,000 eur
1,143 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2018 09:48

Контакт: SONJA

Продажба

Eksluzivna Ponuda

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

135,000 eur
567 eur/m2

Површина: 238m2

Телефон:

Објавен на: 14.02.2018 21:30

Контакт: Ljupco

Продажба

Rilski Kongres

Куќa / Вила во Скопје, Црниче

240,000 eur
964 eur/m2

Површина: 249m2

Телефон: 070 210-209

Објавен на: 14.02.2018 21:28

Контакт: Lupco

Продажба

Se Prodava

Земјоделско земјиште во Скопје, Останато

35,000 eur
15 eur/m2

Површина: 2338m2

Телефон:

Објавен на: 14.02.2018 21:26

Контакт: Ljupco

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 13:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

1,040 eur
19 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 13:21

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 49m2

Телефон:

Објавен на: 14.02.2018 12:10

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.