Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,200 eur
32 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 17:54

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Бутел 1

80,000 eur
118 eur/m2

Површина: 680m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 17:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

21 eur
0 eur/m2

Површина: 2000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 17:25

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

25 eur
0 eur/m2

Површина: 3800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 17:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

25 eur
0 eur/m2

Површина: 2660m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 17:08

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

35 eur
0 eur/m2

Површина: 14000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 16:53

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

20 eur
0 eur/m2

Површина: 2700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 16:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

45 eur
0 eur/m2

Површина: 5470m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 16:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

50 eur
0 eur/m2

Површина: 4000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 16:16

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

50 eur
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 15:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

40 eur
0 eur/m2

Површина: 1712m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 15:40

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

45 eur
0 eur/m2

Површина: 1985m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 15:33

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

150 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 15:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

280,000 eur
4,667 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 15:10

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1358m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 14:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

70 eur
0 eur/m2

Површина: 902m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 14:32

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Нерези

250 eur
1 eur/m2

Површина: 325m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 14:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Железара

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 13:55

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Влае

45,000 eur
776 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:48

Контакт: AGENCIJA VILA

Продажба

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:38

Контакт: AGENCIJA VILA

Страни: прва страна претходна страна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.