Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
25 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:16

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

920 eur
32 eur/m2

Површина: 29m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:15

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Злокуќани

35,000 eur
70 eur/m2

Површина: 500m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 14:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Црниче

150,000 eur
508 eur/m2

Површина: 295m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 13:48

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Влае

900 eur
15 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 11:57

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Злокуќани

70 eur
0 eur/m2

Површина: 7000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 11:17

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

310,000 eur
6,200 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 11:11

Контакт: Snezana

Продажба

NOVO LISICE

Стан во Скопје, Аеродром

51,000 eur
1,063 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 11:02

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
21 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:48

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

40,000 eur
1,026 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:37

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

88,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:34

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

900 eur
11 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 18.02.2018 21:34

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Водно

700,000 eur
7,000 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 14:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Кисела вода

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 13:58

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 12:11

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

45,000 eur
900 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 12:04

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Бардовци

725 eur
6 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 11:53

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.