Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

ul. Gjore Gjorevski 54

Куќa / Вила во Скопје, Радишани

170,000 eur
531 eur/m2

Површина: 320m2

Телефон: 2672624

Објавен на: 20.02.2018 10:38

Контакт: Aneta Mirchevska

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

42,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 09:46

Контакт: SONJA

Продажба

KUKA VO CENTAR

Куќa / Вила во Скопје, Центар

235,000 eur
1,022 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 09:44

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

850 eur
18 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 09:41

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

300,000 eur
2,000 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 09:39

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

100,000 eur
800 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 20:54

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Чаир

63,000 eur
663 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 17:27

Контакт: Snezana

Продажба

Prodavam

Плац во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 439m2

Телефон: 075 313-617

Објавен на: 19.02.2018 17:25

Контакт: keti

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

70 eur
0 eur/m2

Површина: 1484m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 17:22

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

110,000 eur
1,392 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 15:41

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 15:06

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 14:40

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 78m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:31

Контакт: Abc Dom

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

11,000 eur
10 eur/m2

Површина: 1081m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 14:29

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:28

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur
0 eur/m2

Површина: 97m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:27

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.