Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

132,000 eur
790 eur/m2

Површина: 167m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 16:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Охрид,

87,000 eur
1,740 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 16:17

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

85,000 eur
1,308 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 16:06

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

115,000 eur
878 eur/m2

Површина: 131m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 15:56

Контакт: Snezana

Продажба

KUKA VO GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215,000 eur
247 eur/m2

Површина: 870m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 15:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

120,000 eur
1,111 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 15:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

50,000 eur
926 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 14:57

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

60,500 eur
960 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 14:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

30 eur
0 eur/m2

Површина: 9400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 14:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

55,000 eur
1,038 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 13:50

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Скопје север

60,000 eur
638 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 13:10

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Струмица,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 12:52

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,212 eur
26 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 12:38

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

85,000 eur
977 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 09:46

Контакт: SONJA

Продажба

Кочанско поле

Земјоделско земјиште во Кочани, Останато

20 eur
0 eur/m2

Површина: 7580m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 23:39

Контакт: Теодор

Продажба

NASELBA ALEKSANDRIJA

Стан во Скопје, Ѓорче петров

900 eur
15 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 20:19

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.02.2018 16:18

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.