Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

50 eur
0 eur/m2

Површина: 598m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 17:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Шутка

38 eur
0 eur/m2

Површина: 3782m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 17:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Ѓорче петров

85 eur
0 eur/m2

Површина: 2603m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 16:53

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Припор

1 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 16:44

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Хром

32,100 eur
868 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 16:37

Контакт: SONJA

Продажба

AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

1,100 eur
32 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 16:36

Контакт: SONJA

Продажба

MIDA KOMPLEKS

Деловен Простор во Скопје, Карпош 2

110,000 eur
2,000 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 16:36

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

15 eur
0 eur/m2

Површина: 767m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 16:05

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 13232m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 15:47

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Пролет

11 eur
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 14:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

Продажба на стан

Стан во Скопје, Аеродром

87,000 eur
829 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 12:43

Контакт: Јоцо

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1,200 eur
15 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 11:57

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

80,000 eur
1,013 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 11:39

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

120,000 eur
1,111 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 10:59

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Кисела вода

70,000 eur
729 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 10:52

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 10:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 10:42

Контакт: Snezana

Продажба

AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

80,000 eur
1,013 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 09:52

Контакт: SONJA

Продажба

GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

120,000 eur
545 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 09:50

Контакт: SONJA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.