Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

180,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 13:54

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

1 eur
0 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 13:36

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ново лисиче

1 eur
0 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 13:35

Контакт: Abc Dom

Продажба

Ристо Гидалов 3

Куќa / Вила во Струмица,

105,000 eur
636 eur/m2

Површина: 165m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 13:30

Контакт: Kire i Zivko

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

140,000 eur
824 eur/m2

Површина: 170m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:56

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

180,000 eur
514 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:45

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Бутел 1

32 eur
0 eur/m2

Површина: 1334m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:29

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Ѓорче петров

80,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:22

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

24,000 eur
1,143 eur/m2

Површина: 21m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

850 eur
11 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:03

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

95,000 eur
826 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 11:55

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Струга,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 10:57

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Хром

41,600 eur
867 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:28

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Хром

64,000 eur
865 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:28

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

78,000 eur
963 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:27

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

38,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:25

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

1,100 eur
32 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:23

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

81,000 eur
964 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:23

Контакт: SONJA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.