Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Гази баба

46,000 eur
676 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 18:44

Контакт: Snezana

Продажба

BILIVA

Плац во Скопје, Шутка

13 eur
0 eur/m2

Површина: 6410m2

Телефон: 6121958

Објавен на: 07.02.2018 17:52

Контакт: LJUPCO

Продажба

СЕ ПРОДАВА

Плац во Скопје, Бутел 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 5000m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 13:06

Контакт: СТОЈАН

Продажба

с. Карбуница

Земјоделско земјиште во Кичево,

3 eur
0 eur/m2

Површина: 3600m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:58

Контакт: Маријан

Продажба

с. Карбуница

Плац во Кичево,

5 eur
0 eur/m2

Површина: 700m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:58

Контакт: Маријан

Продажба

Povoljan stan u Epivatesu!

Стан во Грција,

25,000 eur
521 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 07.02.2018 00:41

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

se prodava stan

Стан во Скопје, Карпош 3

5 eur
0 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 22:41

Контакт: georgi

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

72,000 eur
1,161 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 15:42

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

60,000 eur
882 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 14:46

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

76,000 eur
1,462 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 14:20

Контакт: Snezana

Продажба

Odličan stan u Solunu!

Стан во Грција,

31,000 eur
408 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 06.02.2018 14:17

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

12 eur
0 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 12:44

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 12:05

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

230,000 eur
1,095 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 11:23

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

36,000 eur
1,029 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 11:22

Контакт: SONJA

Продажба

Стан во Карпош 4

Стан во Скопје, Карпош 4

60,000 eur
833 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 09:50

Контакт: Горан

Продажба

Сарај, с.Грчец

Куќa / Вила во Скопје, Останато

45 eur
0 eur/m2

Површина: 128m2

Телефон:

Објавен на: 05.02.2018 18:43

Контакт: Вангел

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Ѓорче петров

650 eur
4 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.02.2018 16:08

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.