Продажба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,111 eur
22 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 13:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Ѓорче петров

55,000 eur
1,146 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 13:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

65,000 eur
1 eur/m2

Површина: 65000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 12:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 11:44

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 11:35

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Ѓорче петров

760 eur
8 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.02.2018 13:11

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Стан на 3 кат

Стан во Скопје, Ѓорче петров

56,000 eur
812 eur/m2

Површина: 69m2

Телефон:

Објавен на: 10.02.2018 09:47

Контакт: Zoran M.

Продажба

Kukja so deloven prostor

Куќa / Вила во Скопје, Центар

850,000 eur
2,429 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон:

Објавен на: 10.02.2018 09:46

Контакт: Zoran

Продажба

Prelepa vila u Perei!

Куќa / Вила во Грција,

300,000 eur
857 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 09.02.2018 19:44

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

45,000 eur
489 eur/m2

Површина: 92m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 13:26

Контакт: Snezana

Продажба

Gorica

Стан во Охрид,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон: 070 750-212

Објавен на: 09.02.2018 11:34

Контакт: Alen Petreski

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Маврово,

40 eur
0 eur/m2

Површина: 1000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 10:23

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

35,000 eur
152 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 12:32

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 11:59

Контакт: Snezana

Продажба

RASADNIK

Стан во Скопје, Кисела вода

27,500 eur
948 eur/m2

Површина: 29m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 21:24

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

35,000 eur
1,029 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 19:37

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 наредна страна последна страна     Пронајдени се 499 записи.