Продажба - Земјоделско земјиште

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

15 eur
0 eur/m2

Површина: 767m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.09.2017 15:00

Контакт: Snezana

Продажба

продажба на земјиште

Земјоделско земјиште во Скопје, Останато

10,000 eur
2 eur/m2

Површина: 5000m2

Телефон:

Објавен на: 24.08.2017 10:24

Контакт: Goko

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Маврово,

7,800 eur
7,800 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Кисела вода

40 eur
40 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.07.2017 20:45

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Шутка

20 eur
0 eur/m2

Површина: 2700m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.07.2017 15:18

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Земјоделско земјиште во Скопје, Тафталице 2

7,800 eur
7,800 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 03.07.2017 11:00

Контакт: Snezana

Страни: 1     Пронајдени се 7 записи.