Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Ѓорче петров

650 eur
4 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.02.2018 16:08

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

180,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 12:31

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

35,000 eur
1,029 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 19:37

Контакт: Snezana

Продажба

DELOVEN PROSTOR VO KAPISTEC

Деловен Простор во Скопје, Центар

162,500 eur
500 eur/m2

Површина: 325m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 15:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Orce nikolov

Деловен Простор во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:35

Контакт: dukan Mida

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,050 eur
12 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 14:31

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,050 eur
12 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 14:20

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

ul.Mitropolit Teodosij Gologanov

Деловен Простор во Скопје, Козле

30,000 eur
789 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 071 238-317

Објавен на: 13.12.2017 09:28

Контакт: Kancelarija

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

210,000 eur
2,121 eur/m2

Површина: 99m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 12:00

Контакт: Snezana

Продажба

MIDA KOMPLEKS

Деловен Простор во Скопје, Карпош 2

110,000 eur
2,000 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 16:36

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

100,000 eur
1,538 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 15:11

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

24,000 eur
1,143 eur/m2

Површина: 21m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.02.2018 12:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

50,000 eur
4,545 eur/m2

Површина: 11m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 13:55

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1,200 eur
15 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 11:57

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

76,000 eur
1,462 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 14:20

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 30 записи.