Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

ul.Mitropolit Teodosij Gologanov

Деловен Простор во Скопје, Козле

30,000 eur
789 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 071 238-317

Објавен на: 13.12.2017 09:28

Контакт: Kancelarija

Продажба

GTC DUKJAN

Деловен Простор во Скопје, Центар

45,000 eur
2,250 eur/m2

Површина: 20m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 13.12.2017 19:39

Контакт: Elena

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 21.12.2017 12:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

Ул.Петар Драпш бр.2А

Деловен Простор во Скопје, Кисела вода

28,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон:

Објавен на: 28.12.2017 08:13

Контакт: Предраг

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 1100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,050 eur
12 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 14:20

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,050 eur
12 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 14:31

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Orce nikolov

Деловен Простор во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:35

Контакт: dukan Mida

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

210,000 eur
2,121 eur/m2

Површина: 99m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 12:00

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Капиштец

50,000 eur
4,545 eur/m2

Површина: 11m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 13:55

Контакт: Snezana

Продажба

DELOVEN PROSTOR VO KAPISTEC

Деловен Простор во Скопје, Центар

162,500 eur
500 eur/m2

Површина: 325m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 15:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 30 записи.