Продажба - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон:

Објавен на: 21.12.2017 12:52

Контакт: Abc Dom

Продажба

GTC DUKJAN

Деловен Простор во Скопје, Центар

45,000 eur
2,250 eur/m2

Површина: 20m2

Телефон: 070 262-209

Објавен на: 13.12.2017 19:39

Контакт: Elena

Продажба

ul.Mitropolit Teodosij Gologanov

Деловен Простор во Скопје, Козле

30,000 eur
789 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 071 238-317

Објавен на: 13.12.2017 09:28

Контакт: Kancelarija

Страни: прва страна претходна страна 1 2     Пронајдени се 30 записи.