Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Продажба

Ристо Гидалов 3

Куќa / Вила во Струмица,

105,000 eur
636 eur/m2

Површина: 165m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 13:30

Контакт: Kire i Zivko

Продажба

Prelepa vila u Perei!

Куќa / Вила во Грција,

300,000 eur
857 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 09.02.2018 19:44

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

45,000 eur
489 eur/m2

Површина: 92m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 13:26

Контакт: Snezana

Продажба

Горно Нерези

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

90,000 eur
539 eur/m2

Површина: 167m2

Телефон: 072 693-139

Објавен на: 04.02.2018 23:33

Контакт: Андреа

Продажба

Kuka vo Saraj

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 245m2

Телефон: 38970525668

Објавен на: 02.02.2018 19:56

Контакт: Dragi

Продажба

Prodajem kuću u Kavali

Куќa / Вила во Грција,

30,000 eur
323 eur/m2

Површина: 93m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 01.02.2018 02:04

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

225,000 eur
1,023 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 12:34

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 12:11

Контакт: Snezana

Продажба

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

Roman-Real Estate

Куќa / Вила во Грција,

275,000 eur
1,528 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 14:05

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Хиподром

100,000 eur
641 eur/m2

Површина: 156m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.12.2017 12:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

KUKA VO CENTAR

Куќa / Вила во Скопје, Центар

235,000 eur
1,022 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 09:44

Контакт: SONJA

Продажба

Ул.Кичевска 17

Куќa / Вила во Битола,

90,000 eur
750 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 11.12.2017 20:41

Контакт: Славјанка

Продажба

GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

120,000 eur
545 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 09:50

Контакт: SONJA

Продажба

KOZLE-KAM MARKET

Куќa / Вила во Скопје, Козле

245,000 eur
1,114 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:17

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

230,000 eur
1,095 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 11:23

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Злокуќани

270,000 eur
1,350 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 15:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

70,000 eur
452 eur/m2

Површина: 155m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 11:20

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.