Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

155,000 eur
861 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.12.2017 15:16

Контакт: Snezana

Продажба

Ул.Кичевска 17

Куќa / Вила во Битола,

90,000 eur
750 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 11.12.2017 20:41

Контакт: Славјанка

Продажба

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Хиподром

100,000 eur
641 eur/m2

Површина: 156m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.12.2017 12:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

KUKA VO GJORCE PETROV

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.12.2017 14:18

Контакт: snezana

Продажба

Roman-Real Estate

Куќa / Вила во Грција,

275,000 eur
1,528 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 21.12.2017 14:05

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1 eur
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

KOZLE-KAM MARKET

Куќa / Вила во Скопје, Козле

245,000 eur
1,114 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:17

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

1 eur
0 eur/m2

Површина: 360m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
750 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 09:19

Контакт: Snezana

Продажба

Prodavam

Куќa / Вила во Скопје, Сопиште

11,500 eur
359 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 12:01

Контакт: Spirko

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Даме груев

180,000 eur
818 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.01.2018 13:44

Контакт: Snezana

Продажба

ul.2 br.50 Lisice

Куќa / Вила во Скопје, Драчево

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120 5m2

Телефон: 2763871

Објавен на: 26.01.2018 19:11

Контакт: sande

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.