Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Сарај, с.Грчец

Куќa / Вила во Скопје, Останато

45 eur
0 eur/m2

Површина: 128m2

Телефон:

Објавен на: 05.02.2018 18:43

Контакт: Вангел

Продажба

Горно Нерези

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

90,000 eur
539 eur/m2

Површина: 167m2

Телефон: 072 693-139

Објавен на: 04.02.2018 23:33

Контакт: Андреа

Продажба

SE PRODAVA KUCA - POVOLNO

Куќa / Вила во Куманово,

44,000 eur
440 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 03.02.2018 22:56

Контакт: Gabi

Продажба

Kuka vo Saraj

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

1 eur
0 eur/m2

Површина: 245m2

Телефон: 38970525668

Објавен на: 02.02.2018 19:56

Контакт: Dragi

Продажба

Prodajem kuću u Kavali

Куќa / Вила во Грција,

30,000 eur
323 eur/m2

Површина: 93m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 01.02.2018 02:04

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

220,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.01.2018 16:53

Контакт: Snezana

Продажба

AGENCIJA IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

225,000 eur
1,023 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 12:34

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Злокуќани

270,000 eur
1,350 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 15:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

70,000 eur
452 eur/m2

Површина: 155m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.01.2018 11:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

140,000 eur
824 eur/m2

Површина: 170m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.01.2018 14:54

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 2

180,000 eur
857 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.01.2018 14:53

Контакт: Snezana

Продажба

ul.2 br.50 Lisice

Куќa / Вила во Скопје, Драчево

140,000 eur
1,167 eur/m2

Површина: 120 5m2

Телефон: 2763871

Објавен на: 26.01.2018 19:11

Контакт: sande

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Даме груев

180,000 eur
818 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.01.2018 13:44

Контакт: Snezana

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Prodavam

Куќa / Вила во Скопје, Сопиште

11,500 eur
359 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 12:01

Контакт: Spirko

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
750 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 09:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Визбегово

1 eur
0 eur/m2

Површина: 360m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215 eur
0 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:24

Контакт: Snezana

Продажба

KOZLE-KAM MARKET

Куќa / Вила во Скопје, Козле

245,000 eur
1,114 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 23:17

Контакт: SONJA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.