Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

120,000 eur
2,000 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 11:46

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

75,000 eur
521 eur/m2

Површина: 144m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 11:36

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

42,000 eur
636 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 17:07

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

40,000 eur
800 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 16:58

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 16:52

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

130,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 16:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

30,000 eur
375 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 15:39

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

150,000 eur
1,875 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 15:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

100,000 eur
952 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 15:06

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 14:49

Контакт: Snezana

Продажба

Eksluzivna Ponuda

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

135,000 eur
567 eur/m2

Површина: 238m2

Телефон:

Објавен на: 14.02.2018 21:30

Контакт: Ljupco

Продажба

Rilski Kongres

Куќa / Вила во Скопје, Црниче

240,000 eur
964 eur/m2

Површина: 249m2

Телефон: 070 210-209

Објавен на: 14.02.2018 21:28

Контакт: Lupco

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 13:21

Контакт: Snezana

Продажба

Kukja so deloven prostor

Куќa / Вила во Скопје, Центар

850,000 eur
2,429 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон:

Објавен на: 10.02.2018 09:46

Контакт: Zoran

Продажба

Prelepa vila u Perei!

Куќa / Вила во Грција,

300,000 eur
857 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 381645313742

Објавен на: 09.02.2018 19:44

Контакт: Ana Mayorov

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

45,000 eur
489 eur/m2

Површина: 92m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 13:26

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

35,000 eur
152 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 12:32

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

230,000 eur
1,095 eur/m2

Површина: 210m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 11:23

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.