Продажба - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

PRODAZBA KUCA I PLAC KOZLE-SKOPJE

Куќa / Вила во Скопје, Козле

160,000 eur
2,353 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 3085050

Објавен на: 21.01.2018 17:04

Контакт: TANJA I BOZANA

Продажба

GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

120,000 eur
545 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Продажба

Kuka Kozle

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 18:44

Контакт: Kuka Kozle

Продажба

Prodavam

Куќa / Вила во Скопје, Сопиште

11,500 eur
359 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 12:01

Контакт: Spirko

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

132,000 eur
790 eur/m2

Површина: 167m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 17:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

115,000 eur
878 eur/m2

Површина: 131m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:53

Контакт: Snezana

Продажба

KUKA VO GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215,000 eur
247 eur/m2

Површина: 870m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:25

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

120,000 eur
1,111 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 15:38

Контакт: Snezana

Продажба

KUKA VO CENTAR

Куќa / Вила во Скопје, Центар

235,000 eur
1,022 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 16.01.2018 09:50

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
750 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 09:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.01.2018 14:40

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Гостивар,

75,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:36

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

45,000 eur
900 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:15

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

75,000 eur
521 eur/m2

Површина: 144m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 16:05

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

42,000 eur
636 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 15:49

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

40,000 eur
800 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 13:02

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

1 eur
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:45

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

130,000 eur
1,000 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:34

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Маврово,

35,000 eur
152 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 12:24

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 71 записи.