Продажба - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

47,000 eur
810 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.09.2017 10:51

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

47,000 eur
810 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.09.2017 10:51

Контакт: Snezana

Продажба

STANOVI VO SARANDA

Стан во Албанија,

550 eur
12 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.09.2017 10:50

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1,212 eur
33 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.09.2017 10:43

Контакт: Snezana

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

30,000 eur
1,034 eur/m2

Површина: 29m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.09.2017 11:56

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

128,000 eur
985 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.09.2017 11:44

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Продажба

Ул. Банско бр.3

Стан во Скопје, Црниче

32,000 eur
727 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 22.09.2017 09:54

Контакт: Daniela

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur
0 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон:

Објавен на: 21.09.2017 15:40

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 21.09.2017 11:04

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 16:16

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:37

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

1 eur
0 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:30

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur
0 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:25

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:12

Контакт: Abc Dom

Продажба

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:12

Контакт: Abc Dom

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 наредна страна последна страна     Пронајдени се 198 записи.