Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:50

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:50

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:51

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:52

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 4

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:51

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 1

300 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:51

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 1

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:52

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.02.2018 12:04

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.02.2018 11:29

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 13:28

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 11:44

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 11:37

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 14:04

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 13:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

230 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 24.02.2018 00:45

Контакт: SONJA

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:34

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:06

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Центар

160 eur/месец
160 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.02.2018 16:56

Контакт: Snezana

Изнајмување

Христо Смирненски бр.25

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 205m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 20.02.2018 12:45

Контакт: Daniela

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 492 записи.