Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1,000 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 17:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 17:15

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

380 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 17:06

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

300 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 13:36

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 23m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 12:33

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

260 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.02.2018 10:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

550 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 69m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.02.2018 13:44

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 09.02.2018 14:36

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

1,100 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 280m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 13:52

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 09.02.2018 13:02

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

15 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 12:59

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,300 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 170m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 12:43

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Водно

4,500 eur/месец
15 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.02.2018 12:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

3,500 eur/месец
33 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 11:54

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

250 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 25m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 11:09

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 11:02

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

150 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 10:47

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 10:35

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

230 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.02.2018 10:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

260 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.02.2018 10:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 492 записи.