Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 14:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 3

220 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 13:52

Контакт: Snezana

Изнајмување

Izdavam sobi

Соба во Крушево,

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 21:11

Контакт: Zivko

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Водно

400 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.02.2018 14:55

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 13:26

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.02.2018 13:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.02.2018 13:13

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

160 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.02.2018 11:58

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Тафталице 2

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 15.02.2018 16:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 15.02.2018 15:07

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:56

Контакт: ГАВРО

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2018 13:53

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Козле

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:53

Контакт: ГАВРО

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:53

Контакт: ГАВРО

Изнајмување

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Аеродром

180 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:50

Контакт: AGENCIJA VILA

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:49

Контакт: ГАВРО

Изнајмување

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

150 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:46

Контакт: AGENCIJA VILA

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:44

Контакт: ГАВРО

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2018 13:42

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Кисела вода

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:42

Контакт: AGENCIJA VILA

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 492 записи.