Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:50

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Христо Смирненски бр.25

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 205m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 20.02.2018 12:45

Контакт: Daniela

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 12:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 11:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Центар

200 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 17:17

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

450 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 17:05

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

400 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 16:00

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

140 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 15:53

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Топанско поле

10,000 eur/месец
169 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 15:23

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 19.02.2018 14:41

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:25

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 12:51

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 12:48

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 12:46

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 12:44

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

VIKTORI

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 11:01

Контакт: SONJA

Изнајмување

SAMO ZA 250 EVRA

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 3085302

Објавен на: 18.02.2018 15:47

Контакт: Dusan

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Црниче

200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 15:45

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

700 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.02.2018 15:22

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 492 записи.