Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

VIKTORI

Стан во Битола,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 23.02.2018 09:23

Контакт: SONJA

Изнајмување

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

10,000 eur/месец
125 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 16:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 14:04

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 13:41

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 22.02.2018 13:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 12:21

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 17:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 17:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:34

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 14:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 103m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:17

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:06

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 09:32

Контакт: SONJA

Изнајмување

Ул.Драгиша Мишовиќ

Стан во Скопје, Карпош 3

170 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 20:13

Контакт: Милка

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Центар

160 eur/месец
160 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.02.2018 16:56

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:55

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:53

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:52

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 493 записи.