Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.01.2018 14:54

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,000 eur/месец
12 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 29.01.2018 14:54

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 29.01.2018 12:39

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 13:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 26.01.2018 13:18

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 12:54

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ѓорче петров

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон:

Објавен на: 26.01.2018 12:53

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

550 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 11:25

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 11:01

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје,

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 12:32

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 25.01.2018 12:08

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 11:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 11:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Praska

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 24.01.2018 15:10

Контакт: Trajko Trajkovski

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 24.01.2018 12:20

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 24.01.2018 11:26

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,500 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 23.01.2018 17:13

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 23.01.2018 13:57

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 наредна страна последна страна     Пронајдени се 492 записи.