Изнајмување - Земјоделско земјиште

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

zemjiste

Земјоделско земјиште во Тетово,

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 400m2

Телефон: 075 327-351

Објавен на: 12.09.2017 16:00

Контакт: laureta

Страни: 1     Пронајдени се 1 записи.