Изнајмување - Гаража

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IZDAVAM GARAŽA VO SROG CENTAR

Гаража во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 15m2

Телефон: 0

Објавен на: 18.09.2017 01:00

Контакт: Petreski

Страни: 1     Пронајдени се 1 записи.