Изнајмување - Магацински Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Se Izdava Objekt vo Skopje Naselba Ilinden‏

Магацински Простор во Скопје, Илинден

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 2100m2

Телефон: 077 989-606

Објавен на: 09.09.2017 18:31

Контакт: Aleksandar

Изнајмување

ul. Bosna i Hercegovina br.55

Магацински Простор во Скопје, Бутел 1

3 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 1000m2

Телефон: 02 252-0900

Објавен на: 07.08.2017 12:24

Контакт: Marina

Изнајмување

objekt pod naem

Магацински Простор во Прилеп,

700 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 400m2

Телефон: 076 988-987

Објавен на: 19.07.2017 22:05

Контакт: Ljupco

Изнајмување

Stenkovec

Магацински Простор во Скопје, Останато

2 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 680m2

Телефон:

Објавен на: 03.07.2017 12:57

Контакт: Risto

Страни: 1     Пронајдени се 4 записи.