Изнајмување - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,500 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.11.2017 14:33

Контакт: Snezana

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:32

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:31

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

400 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.11.2017 15:41

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Дебар маало

1,200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.11.2017 15:43

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Ul. "Pariska" br. 4

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

300 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 01.11.2017 19:41

Контакт: Ema

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 01.11.2017 14:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 12:36

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:11

Контакт: Светлана

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 14:59

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 13:56

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
13 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.10.2017 13:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

400 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.10.2017 16:51

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

140 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.10.2017 16:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Ново лисиче

100 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 22m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.10.2017 12:15

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

100 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 17m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.10.2017 15:08

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Топанско поле

10,000 eur/месец
169 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.10.2017 14:52

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

4,000 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 413m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.10.2017 11:34

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

7 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 420m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.10.2017 10:52

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

9 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 500m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.10.2017 10:41

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: 1 2 3 наредна страна последна страна     Пронајдени се 42 записи.