Изнајмување - Баракa

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

10,000 eur/месец
125 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.02.2018 16:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

Praska

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 24.01.2018 15:10

Контакт: Trajko Trajkovski

Страни: 1     Пронајдени се 2 записи.