Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон:

Објавен на: 23.01.2018 12:20

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.01.2018 17:16

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

600 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.01.2018 11:29

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.01.2018 11:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 10:15

Контакт: SONJA

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 18.01.2018 15:40

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 18.01.2018 14:59

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 18.01.2018 13:41

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

320 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.01.2018 10:44

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 14:27

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Тафталице 2

130,000 eur/месец
1,048 eur/m2

Површина: 124m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 17.01.2018 14:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 93m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 14:00

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 13:19

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон:

Објавен на: 17.01.2018 13:09

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

850 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 17.01.2018 12:40

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.01.2018 14:25

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

220 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.01.2018 13:41

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Ново лисиче

320 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 82m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.01.2018 13:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.