Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 05.02.2018 12:18

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 04.02.2018 15:03

Контакт: SONJA

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

600 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.02.2018 15:42

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 3

300 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.02.2018 14:08

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

160 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 02.02.2018 11:41

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 02.02.2018 11:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 33m2

Телефон:

Објавен на: 02.02.2018 10:59

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 02.02.2018 10:42

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

450 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 02.02.2018 10:25

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 01.02.2018 16:56

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 15:37

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

210 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 14:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Ново лисиче

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 13:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.02.2018 11:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

400 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 16:05

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 3

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 14:58

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 13:58

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

280 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 31.01.2018 12:37

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 29.01.2018 12:39

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.