Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.02.2018 11:59

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 16:52

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

150 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 16:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 16:11

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.02.2018 15:59

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

670 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.02.2018 14:49

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.02.2018 12:09

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:48

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:46

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:46

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:26

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.02.2018 11:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

750 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.02.2018 10:31

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

700 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 17:00

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 15:20

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 14:10

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 06.02.2018 13:40

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 06.02.2018 12:27

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.02.2018 17:28

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон:

Објавен на: 05.02.2018 12:28

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.