Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

300 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 28m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 13:36

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

260 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.02.2018 10:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

550 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 69m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.02.2018 13:44

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 09.02.2018 14:36

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

1,100 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 280m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 13:52

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 09.02.2018 13:02

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.02.2018 10:35

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

230 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.02.2018 10:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

260 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.02.2018 10:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.02.2018 10:02

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

600 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 16:42

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 16:28

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

210 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 16:17

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

230 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.02.2018 14:47

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон:

Објавен на: 08.02.2018 14:43

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 08.02.2018 14:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 08.02.2018 13:25

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 145m2

Телефон:

Објавен на: 08.02.2018 12:55

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 08.02.2018 12:34

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

270 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.02.2018 12:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.