Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2018 13:42

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Кисела вода

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 15.02.2018 13:42

Контакт: AGENCIJA VILA

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2018 13:31

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2018 13:11

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 12:52

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.02.2018 11:15

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 15.02.2018 10:35

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

UL.RUZA DELCEVA--VERO

Стан во Битола,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 14.02.2018 20:38

Контакт: SONJA

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 17:46

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 17:37

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 17:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

340 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 14.02.2018 13:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

400 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 14.02.2018 12:49

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 14.02.2018 12:16

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 14.02.2018 11:45

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон:

Објавен на: 14.02.2018 11:07

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

240 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 14.02.2018 10:46

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 17:15

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

380 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.02.2018 17:06

Контакт: Snezana

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.