Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.12.2017 15:48

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Црниче

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.12.2017 15:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје,

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 11.12.2017 14:45

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Црниче

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.12.2017 19:23

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 86m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:36

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

220 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:36

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

550 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Даме груев

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

600 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

270 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

180 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 14:11

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

230 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 06.12.2017 15:15

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 06.12.2017 12:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 05.12.2017 15:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

400 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.12.2017 15:34

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 04.12.2017 13:01

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 15 16 17 18 19 20 21 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.