Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 17:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:34

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.02.2018 14:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 103m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:17

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 14:06

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон:

Објавен на: 21.02.2018 09:32

Контакт: SONJA

Изнајмување

Ул.Драгиша Мишовиќ

Стан во Скопје, Карпош 3

170 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 20:13

Контакт: Милка

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:55

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:53

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:52

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:51

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 13:50

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 12:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 20.02.2018 11:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

450 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 19.02.2018 17:05

Контакт: Snezana

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 19.02.2018 14:41

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:25

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 14:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 19.02.2018 12:51

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.