Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 12:58

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

2 soben st. Karpos3

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 077 699-696

Објавен на: 10.01.2018 08:44

Контакт: сашо

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

280 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.01.2018 14:49

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 14:42

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.01.2018 14:37

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 14:26

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 09.01.2018 13:45

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:20

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:20

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:18

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:18

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 05.01.2018 13:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 05.01.2018 12:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 11:39

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 04.01.2018 11:38

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 12:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 31.12.2017 21:27

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 78m2

Телефон:

Објавен на: 29.12.2017 13:46

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

600 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 29.12.2017 13:21

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 наредна страна последна страна     Пронајдени се 418 записи.