Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Донбас

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 23.09.2017 11:47

Контакт: suzana

Изнајмување

Донбас

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 23.09.2017 11:47

Контакт: suzana

Изнајмување

Se izdava dvosoben stan vo Centar

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 23.09.2017 11:46

Контакт: suzana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 22.09.2017 16:38

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 22.09.2017 16:03

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

стево филиповиќ

Стан во Скопје, Хром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон: 071 224-821

Објавен на: 22.09.2017 14:39

Контакт: zlate

Изнајмување

ul. venjamin mandjukovski

Стан во Скопје, Мичурин

170 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон: 078 354-588

Објавен на: 21.09.2017 18:03

Контакт: vladymir

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

600 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 21.09.2017 11:11

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 21.09.2017 09:50

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:12

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: AbcDom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Бардовци

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 160m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: AbcDom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 20.09.2017 15:11

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

SE IZDAVA LUKSUZEN STAN VO AERODORM

Стан во Скопје, Аеродром

500 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 145m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.09.2017 14:57

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 4

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.09.2017 14:56

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.09.2017 13:54

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

SE IZDAVA LUKSUZNO NAMESTEN STAN

Стан во Скопје, Тафталице 2

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.09.2017 13:54

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 480 записи.