Сарај, с.Грчец     Скопје, Останато

45 eur   (0 eur/m2)

128 m2 |  соби, изграден год. | Шифра #17142

Опис на имотот

Плац од 980м2 со карабина покрај Треска во Сарај, с.Грчец

Информации за имотот

 • Тип на објект: Куќa / Вила
 • Адреса: Сарај, с.Грчец
 • Град: Скопје
 • Населба: Останато
 • Во близина на: р. Треска
 • Површина: 128 m2
 • Површина на дворот: 980 m2
 • Бр соби:
 • Година на градба:
 • Кат: 1
 • Огласот е виден 122 пат/и
 • Огласот е објавен на 05.02.2018 18:43

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад